април 15, 2015

// КОЛАНЪТ - Най-Добър приятел или Най-лош Враг?

ЗДРАВЕЙТЕ и добре Дошли в хаоса на фитнес индустрията! Днес ще разнищим въпроса - ЗАЩО Коланът може да е най-добрият ни приятел или най-ужасяващият ни враг?? Причината, поради която коланите съществуват е да подобрят вдиганията ни в залата. Те действат като металния обръч на буре за вино: ОБКО ..

Научете повече

май 10, 2016

// //ШАМПИОНСКО ИНТЕРВЮ #3: С Д-р, Професор по гръбначна биомеханика Stuart McGill!

//ШАМПИОНСКО ИНТЕРВЮ №3:С Професор, д-р по гръбначна биомеханика СТЮАРТ МАКДЖИЛ!Най-великият, що се отнася до гръбнаците!Човекът, заради който се предизвика бунт и смут из Америка.Д-р МакДжил често е последната надежда на професионални атлети и хора с много пари, както и желаещи (и доста често ус ..

Научете повече

декември 15, 2015

// ВЪРХОВНИЯТ ЛИСТ

ДОБРЕ ДОШЛИ, ВЪВ GoodLife FitCityGym!Днес ще сложим началото на един важен лист. Листът на ВАЖНИТЕ НЕЩА (Въй!).Ще последва списък от ПРЕПОРЪЧАНИ неща, добавки, инструменти, пособия и пр. малки и големи неща, които ще ОПТИМИЗИРАТ живота ви. Това са все ВАЖНИ и здравословни пособия, които можете да ..

Научете повече

март 19, 2015

// Мъртвата Тяга не е Въпросът… тя е ОТГОВОРЪТ!

Наръчник за Царят на Платформата ДОБРЕ ДОШЛИ на всички, които желаят да станат+ПО-(Силни) + заедно с FitCityGym. Днешната статия е посветена на това толкова горещо упражнение в индустрията - МЪРТВАТА ТЯГА.Време е и жените да разберат, че МОГАТ да бъдат силни и, че това е Прекрасно!Често грешно с ..

Научете повече

март 15, 2015

// Корав в средата: Нямаш грижи на главата!

"Прав Кръст… СПАСЕНИЕТО - - Ами какво ще кажеш за Удивлението? Че всеки ще трябва да за3бе - - Коремните преси от воле!" Не, това не е стихче в римички на Бургаския Поет Харабейшио. Това е проблема с гръбнака на човека - да се свива и разгъва нон-стоп в кръста. Вероятно доста от чит ..

Научете повече

март 14, 2015

// Искаш да си СТАБИЕЛЕН при Тежкото? Тогава Дишай ПРАВИЛНО:

Валсалвата. Въздухът. Спасението. Правилното дишане сред щангите е от есенциална важност! Какво е Валсалвата? Това е дихателна маневра, която извършваме, за да сме с по-голямо напрежение в пояса и цялото тяло - благодарение на което можем да се справяме с огромни външни тежести запазвайки неут ..

Научете повече

април 18, 2016

// Защо ТЕХНИКАТА Е ВСИЧКО!! (и как да подобриш ВДИГАНИЯТА си)

Благодарим Ви!

Научете повече

март 16, 2016

// Шампионско Интервю-ТРЕНИРОВКА с Георги Гечков ФЕНИКС ФИТНЕС

Това е първото ни видео-инервю-тренировка! Гост: Георги Гечков Качества: Корав като бик, смел като ИСТИНСКИ войн и набит като бабанка! Гошо е собственик на страхотна зала ФЕНИКС в Хасково. Истината е, че той найстина даде всичко от себе си за малкото лимитирано време, в което дойде да изп ..

Научете повече

март 24, 2015

// 5/3/1 Кулминация на ПЛАТФОРМАТА!

След 12 седмици блъсканье на платформатЪ....... си вдигаме СТАБИЛНО!Диман Йолдов със 130кг х 5 серии х 1 повторение... след 117,5кг х 5 повторения.Не е зле, като за човек дето го болеше рамото при шофиране!БРАВО, STALKER!Благодарим ви, че сте с FitCityGym!

Научете повече

януари 9, 2015

// Златина: Машината!

Златото на Фитнеса. Машинката. "Ей, ся си еб@ло майката!""Моля?! Като Златина? Но тя е Машина, как може да ме Сравняваш с нея??" -- -- Измежду разговор с друга клиенткаКогато Златито Кляка - дори мъжете ги е срам!! Представяме ви следващия случай, от досиетата Х.Ето какво казва самото момиче:„Ди ..

Научете повече