януари 9, 2015

// Легендата за ГОЛЕМИЯТ ЛОШ ВЪЛК

Дами и господа! На вашите екрани! БАШ БАТКАТА, ШЕФА, ЛОШИЯ ИГРАЧ!Готиното копеле от Рецепцията! Майстора на играта! Този, който казва всяка вечер "Добър вечер" с татоса на TESTOSTERONE NATION под ръкава на тениската си!Това е историята за как една малка и сладка халкичка, се превърна в ГОЛЕМИЯТ Л ..

Научете повече

април 11, 2016

// ДЪЛБОЧИНАТА на Клек: КОЛКО и Защо?

Тук треньор Димитър Михов показва и говори за важността, причините и решенията за ДЪЛБОЧИНАТА НА КЛЕКА:Благодарим ви!

Научете повече

април 4, 2016

// Съпротивата: Коя е тя и КАК да се справяме с нея!?

Благодарим ви!

Научете повече

март 28, 2016

// КАК Да Стягаме Горният Гръб по време на Клек!

Важността на СТЯГАНЕТО на горният гръб е безкрайна! ТОЙ носи тежеста, ТОЙ дава основата, ТОЙ пречи на лоста да се закопае в гръбнака ви!!Ако щангата ви затисне от огъване на гърба значи ТОЙ е бил отпуснат... и трябва да се стегне ПРАВИЛНО. Ето как:Благодарим ви!

Научете повече

март 23, 2016

// Защо Glute Ham Raise уредът на Шампионите е НАЙ-ДОБРИЯТ в света!

Защо нашият GLUTE RAM RAISE уред е НАЙ-ДОБРИЯТ в света. Защо избрахме него и какво може ВИЕ да очаквате от уредът ни!МОЛЯ забележете, че този уред НЕ Е ЗА КОРЕМНИ ПРЕСИ. Главната причина да съществува (и тази, заради която сме го купили) се крие в името му!!Благодарим ви!

Научете повече

март 21, 2016

// ОРИГИНАЛЪТ срещу копието... !

Научете повече

март 14, 2016

// Ето КАК да Избягваме Проблеми с Коленете при Клек: Като ги ОТВАРЯМЕ правилно!

Важността на безопасността при Клека е от топ значение! Треньор Димитър Михов демонстрира как и защо правилно да отваряме коленте по време на упражнението:Ако желаете да прочетете цялата МАКСИМАЛНО подробна техника за ЦЕЛИЯТ Клек натиснете тук!Благодарим ви!

Научете повече

януари 8, 2015

// Деси: в най-добрата си форма!

Десислава беше интересен, но класически случай. При нея тренировките с типичните машини и кардио уреди не я бяха направили по-силна. Това означаваше, че дори обикновено ПРОГРЕСИВНО Засилване чрез щанги и свободни тежести ще има най-добър ефект върху нейната физика.Както всички други, тя трябваше ..

Научете повече

март 18, 2016

// КАК да тренираме при Шампионите?

Това видео представялва условията за членство в най-високото ни, качествено и ценно ниво на трениране в нашата зала.Меден рудник, зона Б, №194.Ето го и ГОЛЕМИЯТ ЛОШ ВЪЛК обеснявайки всичко за новата част от залата:ЗАПОВЯДВАЙТЕ ПРИ НАС и Благодарим ви!

Научете повече

януари 1, 1970

// "Въй, а преди ме боляха раменете, лек!"

Някога чували ли сте, как решението на болките ви е "просто тия 3 инЖеХсийки Кортизолче и си пушка!"? Някога усещали ли сте, че доктора не ви е предпизал РЕШЕНИЕ е по-скоро... временна Кръпка? Да разрешиш причината за дадено състояние е едно, да третираш временния симптом - друго.Това е като оная ..

Научете повече