март 19, 2015

// Мъртвата Тяга не е Въпросът… тя е ОТГОВОРЪТ!

Наръчник за Царят на Платформата ДОБРЕ ДОШЛИ на всички, които желаят да станат+ПО-(Силни) + заедно с FitCityGym. Днешната статия е посветена на това толкова горещо упражнение в индустрията - МЪРТВАТА ТЯГА.Време е и жените да разберат, че МОГАТ да бъдат силни и, че това е Прекрасно!Често грешно с ..

Научете повече

март 15, 2015

// Корав в средата: Нямаш грижи на главата!

"Прав Кръст… СПАСЕНИЕТО - - Ами какво ще кажеш за Удивлението? Че всеки ще трябва да за3бе - - Коремните преси от воле!" Не, това не е стихче в римички на Бургаския Поет Харабейшио. Това е проблема с гръбнака на човека - да се свива и разгъва нон-стоп в кръста. Вероятно доста от чит ..

Научете повече

март 14, 2015

// Искаш да си СТАБИЕЛЕН при Тежкото? Тогава Дишай ПРАВИЛНО:

Валсалвата. Въздухът. Спасението. Правилното дишане сред щангите е от есенциална важност! Какво е Валсалвата? Това е дихателна маневра, която извършваме, за да сме с по-голямо напрежение в пояса и цялото тяло - благодарение на което можем да се справяме с огромни външни тежести запазвайки неут ..

Научете повече

април 18, 2016

// Защо ТЕХНИКАТА Е ВСИЧКО!! (и как да подобриш ВДИГАНИЯТА си)

Благодарим Ви!

Научете повече

април 11, 2016

// ДЪЛБОЧИНАТА на Клек: КОЛКО и Защо?

Тук треньор Димитър Михов показва и говори за важността, причините и решенията за ДЪЛБОЧИНАТА НА КЛЕКА:Благодарим ви!

Научете повече

март 28, 2016

// КАК Да Стягаме Горният Гръб по време на Клек!

Важността на СТЯГАНЕТО на горният гръб е безкрайна! ТОЙ носи тежеста, ТОЙ дава основата, ТОЙ пречи на лоста да се закопае в гръбнака ви!!Ако щангата ви затисне от огъване на гърба значи ТОЙ е бил отпуснат... и трябва да се стегне ПРАВИЛНО. Ето как:Благодарим ви!

Научете повече

март 14, 2016

// Ето КАК да Избягваме Проблеми с Коленете при Клек: Като ги ОТВАРЯМЕ правилно!

Важността на безопасността при Клека е от топ значение! Треньор Димитър Михов демонстрира как и защо правилно да отваряме коленте по време на упражнението:Ако желаете да прочетете цялата МАКСИМАЛНО подробна техника за ЦЕЛИЯТ Клек натиснете тук!Благодарим ви!

Научете повече

април 7, 2016

// EMIL - a natural Texas Method trainee in Bulgaria showing what YOU can achieve

This article is written specifically to serve as testimonial for STARTING STRENGTH coach and author Mark Rippetoe. I'm in no way endorsed or supportd by SS. As a matter of fact i don't even think that Mark really likes me. Everything in the article is true and i have used some "bad language" here ..

Научете повече