// FitCityGym предлага възможност за развитие.

Ние постоянно търсим млади и перспективни таланти. Ценим точно това - уникалността на таланата, независимо дали е вече развит или ние трябва да се потрудим за израстването му. Страстта, желанието и полагането на усилия са единствените необходими качества.... дори ако останалото не го имате :).

Тук имаме минимални критерий за нашите треьнори:

Държим да привличаме хора с познание за основните движения (Клекове, Тяги, Лежанки, Преси, Гребания, Набирания и пр. натурални движения) или желание за научаването/развитието им.
Желаем хора с позитивно, амбицирано, не-конвенционално мислене или желание за разивието на тези умения. Уникалността и краетивността се ценеят изключително ВИСОКО във ФитСитиДжим. Про-активността и инициативата трябва да идва от вас - ако желаете да сте част от нас :).
Навиците да чететете, постоянно да се обновявавате и само-обучавате са просто задължителени, ако смятате да носите нашата униформа.

Excl mark РЕСПЕКТЪТ е това, което ни отличава - нека ви е като значка.

Работата в екип е вашият начин да се ЗАДЪРЖИТЕ при нас. Но да не ви бърка това - необходимо е да сте развити личности с ХАРАКТЕР, преди да можете да се обедините с останалите и да направим нещо по-добро - ЗАЕДНО - един истински FitCityGym.

Но най-важно от всичко е, че единствено толерираме треньори, които "могат" вместо само да "четат" и "говорят/пишат".
Ако мислите, че ви стиска да се присъедините - СТРЕЛЯЙТЕ смело.

Това не е обява за работа - ТОВА Е ШАНС, който може да получи всеки, независмо от сегашното си ниво - въпрос на Избор е. Тези, които вече са Избрали Нещо Повече за живота си - знаят за какво става въпрос. Пишете ни :).

// Пишете ни

// Пишете ни