април 20, 2015

// Интерво с Христо Трошев за това "КАКВО Е ЛИНЧПИН!?"

Дами и господа, надяваме се да се забавлявате гледайки това, поне почти колкото ние докато го снимахме.В това видео има заплетени ТЪМНИ СПОМЕНИ от Пиратското Минало на Ицо, в качеството му на Моряк плячкосващ 7-те морета!!!Най-вече обаче, ви Представяме обяснение на думичка, която ще срещате чест ..

Научете повече

декември 15, 2015

// ВЪРХОВНИЯТ ЛИСТ

ДОБРЕ ДОШЛИ, ВЪВ GoodLife FitCityGym!Днес ще сложим началото на един важен лист. Листът на ВАЖНИТЕ НЕЩА (Въй!).Ще последва списък от ПРЕПОРЪЧАНИ неща, добавки, инструменти, пособия и пр. малки и големи неща, които ще ОПТИМИЗИРАТ живота ви. Това са все ВАЖНИ и здравословни пособия, които можете да ..

Научете повече

април 4, 2016

// Съпротивата: Коя е тя и КАК да се справяме с нея!?

Благодарим ви!

Научете повече

март 23, 2016

// Защо Glute Ham Raise уредът на Шампионите е НАЙ-ДОБРИЯТ в света!

Защо нашият GLUTE RAM RAISE уред е НАЙ-ДОБРИЯТ в света. Защо избрахме него и какво може ВИЕ да очаквате от уредът ни!МОЛЯ забележете, че този уред НЕ Е ЗА КОРЕМНИ ПРЕСИ. Главната причина да съществува (и тази, заради която сме го купили) се крие в името му!!Благодарим ви!

Научете повече

март 21, 2016

// ОРИГИНАЛЪТ срещу копието... !

Научете повече

март 18, 2016

// КАК да тренираме при Шампионите?

Това видео представялва условията за членство в най-високото ни, качествено и ценно ниво на трениране в нашата зала.Меден рудник, зона Б, №194.Ето го и ГОЛЕМИЯТ ЛОШ ВЪЛК обеснявайки всичко за новата част от залата:ЗАПОВЯДВАЙТЕ ПРИ НАС и Благодарим ви!

Научете повече