май 31, 2016

// Как ВСЯКА жена да се научи да прави ИСТИНСКИ лицеви опори от ЗЕМЯТА - За отрицателно време!

Тази статия е адресирана към жените. От осем до шестдесет и осем години (ако не и повече), всяка една жена МОЖЕ да се научи да прави лицеви опори от пода!Не, че методът не става и за мъже -- точно обратното. Проблемът е там, че ако си МЪЖ и не можеш да направиш една лицева опора от пода... е, тов ..

Научете повече

март 22, 2016

// Как да Клякаме на Кутия

Защо да правим Клек НА кутия?Причини:· Подобрена ЕКСПЛОЗИВНА сила: Клекът на кутия прекъсва негативната от позитивната част на движението. По този начин, трябва от отпуснато състояние да влезем РЯЗКО и МОЩНО в СТЕГНАТО състояние и да превъзмогнем товар в най-трудната точка на клека! Това отпускан ..

Научете повече

ноември 23, 2015

// Пресата - Великото Бутане!

ПресатаЗавръщането на истинската Сила!Във времето когато да вдигаш тежести е било ГОРДОСТ!Пресата е била част от Олимпийските игри до 1972 година. О, читателю… в старите дни как хората са слагали щанга на гърба си, за да клякат? Не е имало красиво-боядасани модерни Ракове.. Не е имало стойчиц ..

Научете повече

май 1, 2015

// Ако КЛЕКЪТ беше лесен -- щеше да се нарича лег екстензия

Не всеки трябва да кляка. Да, точно така - има хора, за които има по-важни неща. Например в Нигерия карат малки момичета да се бият и самоубиват на фронтовата линия редом с военните. На тях им трябва да оцелеят… … на фона, на което МАЛКИТЕ ви извинения затова защо не слагате щанга на гърба ..

Научете повече

април 15, 2015

// КОЛАНЪТ - Най-Добър приятел или Най-лош Враг?

ЗДРАВЕЙТЕ и добре Дошли в хаоса на фитнес индустрията! Днес ще разнищим въпроса - ЗАЩО Коланът може да е най-добрият ни приятел или най-ужасяващият ни враг?? Причината, поради която коланите съществуват е да подобрят вдиганията ни в залата. Те действат като металния обръч на буре за вино: ОБКО ..

Научете повече

март 19, 2015

// Мъртвата Тяга не е Въпросът… тя е ОТГОВОРЪТ!

Наръчник за Царят на Платформата ДОБРЕ ДОШЛИ на всички, които желаят да станат+ПО-(Силни) + заедно с FitCityGym. Днешната статия е посветена на това толкова горещо упражнение в индустрията - МЪРТВАТА ТЯГА.Време е и жените да разберат, че МОГАТ да бъдат силни и, че това е Прекрасно!Често грешно с ..

Научете повече

март 15, 2015

// Корав в средата: Нямаш грижи на главата!

"Прав Кръст… СПАСЕНИЕТО - - Ами какво ще кажеш за Удивлението? Че всеки ще трябва да за3бе - - Коремните преси от воле!" Не, това не е стихче в римички на Бургаския Поет Харабейшио. Това е проблема с гръбнака на човека - да се свива и разгъва нон-стоп в кръста. Вероятно доста от чит ..

Научете повече

март 14, 2015

// Искаш да си СТАБИЕЛЕН при Тежкото? Тогава Дишай ПРАВИЛНО:

Валсалвата. Въздухът. Спасението. Правилното дишане сред щангите е от есенциална важност! Какво е Валсалвата? Това е дихателна маневра, която извършваме, за да сме с по-голямо напрежение в пояса и цялото тяло - благодарение на което можем да се справяме с огромни външни тежести запазвайки неут ..

Научете повече

март 28, 2016

// КАК Да Стягаме Горният Гръб по време на Клек!

Важността на СТЯГАНЕТО на горният гръб е безкрайна! ТОЙ носи тежеста, ТОЙ дава основата, ТОЙ пречи на лоста да се закопае в гръбнака ви!!Ако щангата ви затисне от огъване на гърба значи ТОЙ е бил отпуснат... и трябва да се стегне ПРАВИЛНО. Ето как:Благодарим ви!

Научете повече

март 14, 2016

// Ето КАК да Избягваме Проблеми с Коленете при Клек: Като ги ОТВАРЯМЕ правилно!

Важността на безопасността при Клека е от топ значение! Треньор Димитър Михов демонстрира как и защо правилно да отваряме коленте по време на упражнението:Ако желаете да прочетете цялата МАКСИМАЛНО подробна техника за ЦЕЛИЯТ Клек натиснете тук!Благодарим ви!

Научете повече